zondag 21 februari 2010

LE LAC SANGUINET **


Title #0

Camping open

Van 30/04 tot 19/09/10

Receptie :
Laagseizoen : 10 - 12 uur / 15 - 18 uur
Hoogseizoen : 9 - 21 uur

Aantal staanplaatsen

Aantal staanplaatsen : 290
Aantal huurverblijven : 109
Huurverbljf voor personen met beperkte mobiliteit : 1


Adresse :

40460 SANGUINET
Tél. : 0558827080
Fax : 0558821424

email :

lac-sanguinet@campeole.com

Hoe te bereiken :

Auto : op de A10-snelweg afrit Arcachon nemen, daarna de snelweg naar Arcachon volgen, afrit Mios - Biscarrosse. Vervolgens richting Sanguinet en zodra u daar aankomt de richtingsaanwijzers naar het meer volgen (Le Lac).

Trein : Station in Ychoux op 20,6 km..

Vliegtuig : Bordeaux op 60 km.

GPS :
LAT : 44:28:54N
LON : 1:05:38W


Water, bos, zand…….

Niet ver van het Bekken van Arcachon en de indrukwekken de Dune du Pyla (hoogste duin in Europa) ligt een unieke vakantiebestemming aan een van de grootste meren van Europa : het meer van Sanguinet. U kunt er talrijke watersporten beoefenen, herbronnen tijdens urenlange wandelingen in het Forêt des Landes of deelnemen aan de activiteiten en genieten van de uitgebreide campingfaciliteiten. Dankzij de gezellige sfeer op deze camping zult u ongetwijfeld een ontspannende,aangename vakantie beleven.

Troeven van de camping

Rechtstreekse toegang tot het, strand aan hetmeer van Sanguinet (6800 hectare), Het zuivere water van het meer, Korte afstand tot de winkels en de zeilschool.


Infrastructuur

Verwarmd zwembad (begin juni tot einde seizoen), Speeltuin, Petanqueterrein, Beachvolleybalterrein, Pingpongtafels, gezamelijke barbecueruimte.
Serviceplaats voor campers.
Juli/augustus : Springstructuur, Speelzaal met computergames.


Faciliteiten op de locatie

Receptie met toeristisch informatiepunt, Wasmachine, Verhuur van babykit (kinderstoel, bedje, badje), Verhuur van kluis, Telefoonpunt, Wifi aansluiting. Juli/augustus : bakker, snackbar (afhaalmaaltijden mogelijk), bar (met alcoholvergunning), fietsverhuur.

Activiteiten

Juli/augustus (behalve op zaterdag) : voor kinderen van 4-12 jaar : knutselen, schattenjacht, natuurontdekkingstochten… fitness, boogschieten, sporttornooien, discoavonden, allerhande voorstellingen, karaoke…

In de buurt

Ontdekkingstocht door het Bekken van Arcachon per boot, De Duin van Pyla, de hoogste duin van Europa, Het Forêt Landaise, het grootste bos van Europa, Het museum van Sanguinet (verzonken dorpen), Lokale festiviteiten, Festivals.

Goed om weten

Gecombineerd verblijf.

Als u twee achtereenvolgende weken boekt op twee verschillende campings, biedt Campéole u 5% korting aan op de goedkoopste week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten