zondag 18 oktober 2009

CAMPING DU PONT

CAMPING DU PONT *** is gelegen in het zuiden van de Ardèche dichtbij de Pont d'Arc en de gorges. Ideale ligging met directe toegang tot de rivier en omgeven door indrukwekkende rotspartijen van de "Cirque de Gens".

U zult zich in een paradijs wanen waarin uw ultieme vakantiedromen kunnen uitkomen. Ontspanning, wandelingen, buitenactiviteiten als klimmen en kano kunnen op uw program staan.



Camping Du Pont ***, met zijn strand, rivier en rotspartijen, in een gemoedelijke sfeer bieden wij u 65 beschutte plaatsen voorzien
- verwarmd zwembad du 01/04 au 30/09
- elektra van 6 en 10 amp
- 1 sanitairblok met babyfaciliteiten en een gehandicaptenvoorziening

Faciliteiten•Receptie
•Postservice
•Bar/ ijscorner
•Snack
•Boodschappenservice
•Broodservice
•Krantenservice
•Krantenservice
•Wasmachine
•Bibliotheek (kinderen & volwassenen)
•Telefooncel
•Internetaansluitpunt en Wifi
•Full breakfast
•Fridge rental 3.50€/day
Supermarkt, kapper, groenten- en fruitverkoop, restaurant op 300 m, Ruoms- met alle mogelijke faciliteiten- bevindt zich op 5 minuten afstand met de auto.

De Ardèche is een fantastische plek bij uitstek voor de natuurliefhebber en/ of de buitensporter. De camping bevindt zich enkel 200 m van het beroemde Cirque de Gens. Aldaar kunt u verschillende sporten beoefenen: klimmen, kanovaren , wandelen en vissen.

De directe omgeving van de camping heeft u bovendien een breed scala aan activiteiten te bieden: zoals paardrijden, canyoning, hindernisbaan in de bomen, motorsporten, spéléologie, mountainbiken, etc...

Tijdens het hoogseizoen zijn uw kinderen van harte welkom op onze animatie activiteiten. Elke dinsdag en donderdag organiseren wij sport en spel, knutselactiviteiten, etc ...

Voor ieders vermaak organiseren wij jeu de boules toernooien, zeskampen, dansavonden, Aquaforme, wandelingen, piscine chauffée du 01/04 au 30/09 …

In het voor- en naseizoen kunt u in de Ardèche extra genieten van het idyllische kader en de prachtige natuur om zo helemaal tot rust te komen. Bovendien kunt u profiteren van onze laagseizoen tarieven.

Wij bieden u op onze camping en in ons sanitair alle comfort. Een verwarmd zwembad staat tot uw beschikking.

De stacaravans zijn uitgerust met verwarming, waardoor het zelfs 's avonds aangenaam vertoeven zal zijn.

3 opmerkingen:

  1. Wij zijn de eerste week van augustus op deze camping geweest en zijn voortijdig vertrokken. Dit vertrek had twee redenen in de eerste plaats waren er nauwelijks nederlanders op de camping waardoor onze twee kinderen van 14 en 11 jaar geen aansluiting hadden. Daarnaast is de camping gelegen naast een brug, je hoort dus veel verkeer en vooral in de weekenden was er veel geschreeuw getoeter en muziek vanaf de brug. Maar er was ook overlast van de strandjes en de barretjes die tegenover de camping liggen. Wij stonden op plek 13 (tja we hadden het kunnen weten!) Dit is de plek die grenst aan het poortje naar het strandje, dat poortje knalde telkens weer keihard dicht waardoor rustig slapen tot een uur of 2 's nachts erg moeilijk was omdat er veel groepjes jongeren naar het strandje gingen en ook weer terugkeerden. De camping ligt overigens aan een prachtige plek aan de Ardeche en is ook erg schoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In juli 2009 hebben wij 2,5 week op deze camping gestaan. Een hele gemoedelijke en gezellige camping. Prachtig gelegen aan de Ardeche met een leuk zandstrandje. Onze kinderen van 6 en 5 hebben zich daar prima vermaakt met dammetjes bouwen, op een luchtbedje ronddrijven en zandkastelen bouwen. Het zwembad is niet groot maar omdat er ook een strandje is, voor deze camping groot genoeg. Het was er nooit overvol. Sanitair was netjes, alleen zouden de 2 hurktoiletten wat mij betreft voor gewone vervangen mogen worden want daar gingen maar weinig mensen op. Elke dinsdagavond komt er een pizzabus langs met de heerlijkste pizza's, bijna de hele camping at dan pizza. De sfeer op de camping is heel gezellig, ongeveer 50% Fransen, 40% Nederlanders en nog wat Belgen en andere Nationaliteiten. Onze kinderen hadden vrij snel Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes. De camping is heel overzichtelijk waardoor je ze rustig over de hele camping kon laten spelen. 1 x per week is er een dansavond en dat duurt tot 12 uur. De andere avonden is het tot half 11/11 uur rumoerig op de camping. Wij hadden zelf een plek vlakbij de ingang waardoor je soms wel wat last had van het verkeer 's nachts maar over het algemeen viel het wel mee. In de omgeving is er ook genoeg te doen. Wij vonden deze camping echt een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij waren in de mei vakantie op deze gezellige camping. Het was toen heerlijk rustig in de Ardeche met mooi weer. De vele bloesembomen op de camping stonden volop in bloei. Jean-claude en Yasmine zijn echt fantastich en wij sluiten ons helemaal aan bij de voorgaande meningen. Wij zaten zelf in een ruime, nieuwe mobil home met uitzicht op cirque de gens.

    BeantwoordenVerwijderen