zondag 18 oktober 2009

Camping Les Ramières

Camping Les Ramières - Curnier - F-26510 SAHUNE - FRANCE
Tel. : 0033 4 75 27 40 45
Fax : 0033 4 75 26 00 27
contact@lesramieres.com
www.lesramieres.com



De camping ligt middenin de natuur en tussen de bergen van de provençaalse Drôme. Een uitzonderlijk aantal zonuren, een uniek landschap met olijfboomvelden, wijngaarden en lavendelvelden.

Voor de verkoeling staat het zwembad van 300m² tot uw beschikking evenals de rivier de Eygues die zich uitstrekt aan de voet van het landgoed over een lengte van meer dan 500 meter. Zwemmen, vissen of gewoon helemaal niets doen en genieten is allemaal mogelijk om u een onvergetelijk verblijf te laten beleven in onze mooie omgeving.

Er worden de volgende diensten aangeboden door de nieuwe eigenaren van de camping:
snackbar en bar, pizza, afhaalmaaltijden, brood en luxe bakkersproducten, ijsblokjes, campinggas, telefooncabine, wasmachine, brieven posten…..Animatie voor groot en klein: speelplek, jeu de boules veld, thema-feestavonden…

Het dorp Sahune ligt op 1,5 km van het landgoed. Hier zijn enkele winkels voor uw boodschappen en enkele belangrijke diensten als; restaurant, hotel, supermarkt, benzinestation, garage, dokter, etc.
In de directe omgeving vindt u activiteiten voor elke behoefte en leeftijd. Op sportief gebied en voor liefhebbers van de natuur; te voet, per fiets, per paard, bergklimmen, parapente en watersportactiviteiten, golf of tennisbanen.

Bezienswaardigheden en musea laten u de rijkdom en geschiedenis van de regio ontdekken of herontdekken; alsmede de geuren en de smaken van olijven, lavendel en de wijn.


Openingstijden:
Open van 1 juli tot en met 13 september.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijke camping, rustig met een fijne sfeer, enthousiaste en behulpzame beheerders. Mooi en groot zwembad. Veel plaatsen met een prachtig uitzicht. Genoeg te doen in de omgeving in een prachtige natuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig (af)gelegen camping met mooi uitzicht. Plekken zijn groot en bieden veel privacy. Zowel zon- als schaduwplekken. Nieuw sanitairgebouw, leuke bar met goed restaurant (mosselavond is aan te bevelen). Leuk zwembad met voldoende ligstoelen. Geen apart badje voor kleine kinderen. Speeltuintje ontbreekt (nog?). Er is wel een groot springkussen. Rivier is aan de overkant van de camping en goed bereikbaar. Op de camping heerst een gemoedelijke sfeer. Toen wij aankwamen (begin augustus) was er nog voldoende plaats, terwijl de meeste campings (met zwembad) in de omgeving 'complet' waren.

    BeantwoordenVerwijderen