zondag 18 oktober 2009

Camping Le Merle Roux


Welkom bij Camping Le Merle Roux
Op nog geen 10 minuten van de tolweg t.h.v. Le Pouzin/Loriol (afslag nr: 16 ) vindt u camping 'Le Merle Roux'. Gelegen aan de voet van de berg, met een oppervak van ruim 16 ha, treft u een camping aan, zoals er geen tweede in dit deel van Frankrijk is te vinden.

Baix
Frankrijk

Telefoon: 0033475858414
Fax: 033475858350
 http://joomla.lemerleroux.com

De camping beschikt over ruim 200 plaatsen, verdeeld over een boven- en ondergedeelte. Beide gedeelten bieden u plekken met een uniek uitzicht over het landschap. De plaatsen zijn zeer ruim ( 100-200 m2) en gelegen op terrassen.
Geografisch ligt de camping ideaal.
In westelijke richting vindt u de Ardeche, met al zijn woeste schoonheid, terwijl in oostelijke richting de Drôme haar poorten voor u opent.

Gecombineerd met faciliteiten als: een prachtig zwembad complex en een eigen Bar en Bistro, biedt Camping Le Merle Roux u alle comfort voor een onvergetelijke vakantie .

Een professioneel en enthousiast team staat voor u klaar om het u optimaal naar de zin te maken.

Wij vallen onder de categorie "Veilige campings". Langs onze camping stroomt nl. geen riviertje of beekje. In de afgelopen periode is nl. gebleken dat zelfs kleine beekjes ineens konden uitgroeien tot zeer woeste rivieren en dus toch overstroombaar bleken te zijn.

De wegen op het terrein zijn voor het grootste gedeelte geasfalteerd en de overige zijn goed verhard en allen van verlichting voorzien. Iedere stacaravan is aangesloten op het leidingnet voor water, elektriciteit en riolering. Ook de kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektriciteit

Als u even geen zin hebt om zelf te koken of eens een avondje vertier zoekt, dan komt u naar ons gezellige restaurant, dat centraal op de camping is gelegen.

De warme uitstraling van het oude interieur zorgt voor een rustieke ambiance waarin het goed toeven is.
In deze sfeer serveren wij u graag onze à la carte gerechten, die door professionele krachten voor u worden bereid. U hebt keuze uit een ruime menu kaart variërend van een uitgebreide saté tot tournedos en verse vis. Daarbij kunt u genieten van een glas van één van de door ons persoonlijk ingekochte bijzondere wijnen, die Frankrijk voorbrengt.

Gedurende het seizoen hebben wij een animatieprogramma voor jong en oud.

Uiteraard is in het hoogseizoen de animatie vooral op kinderen gericht, maar ook de volwassenen kunnen volop meedoen met de activiteiten.

Ons animatieteam heeft voor elk wat wils.

Sinds het voorjaar 2002 is ons nieuwe zwembadcomplex in gebruik en daar zijn we trots op.

Tijdens de warme zomers in de Ardèche biedt deze voorziening u koelte en ontspanning.

De drie basins bieden voor ieder wat wils, waarbij de nieuwe glijbanen natuurlijk het meest in trekzijn.

Maar ook het appart gelegen kinderbad biedt voor de kleintjes een veilige plek voor wat verkoeling en vertier.

3 opmerkingen:

  1. Aardige beheerders, schone toiletten, zwembaden te koud, mooi uitzicht, veel klimmen en dalen, zeer kostbare WIFI (20 euris voor 5 uur), beetje afgelegen, Alles net niet. Niet goed, niet slecht. Komen hier alleen nog voor een overnachting op doorreis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry maar deze camping is ons echt TE erg terassencamping, beetje klimmen is leuk maar snachts drie keer kramp in de kuiten is minder. Dus maar met de auto broodjes halen het spijt ons maar het kon niet anders. Vriendelijke eigenaren maar door het niveau verschil op de camping voor ons geen tweede keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In juli drie weken op deze camping gestaan met onze kinderen (11, 13 en 16 jaar). We hebben het super gehad! Vriendelijke ontvangst, caravan werd met een jeep op zijn plaats gezet. Onze plek was ruim en had een geweldig uitzicht! Voor onze kinderen was er genoeg andere jeugd en vermaakten zich dus prima. Zwembad is af en toe wat aan de drukke kant, maar groot genoeg. Terras, restaurant en bar nodigen uit voor een gezellige avond. Sanitair was schoon en ruim. Kortom mooie, sfeervolle en gezellige camping en alle lof voor de eigenaren en het personeel!

    BeantwoordenVerwijderen