zondag 18 oktober 2009

Camping Le glandasse

Camping Le glandasse
26150 Die
France
+334 75 22 02 50
http://www.camping-glandasse.com


Familie camping - 3 sterren - 90 staanplaatsen - Schaduwrijk, aan de oever van de rivier de Drôme.
Zuid-oost Frankrijk, 60 Km ten zuid-oosten van Valence, richting Gap

De centraal gelegen snackbar met terras biedt een gezellige ontmoetingsplaats. Er is schaduw, TV, verkoop van brood (na bestelling), gas, snacks etc…

Het zwembad is geopend vanaf 1 mei. Het water is verwarmd (24°).


Indien u de zwemkunst goed beheerst levert de Drôme in de zomer geen problemen op. De liefhebbers van wat spannender avonturen zullen de lente verkiezen om te profiteren van de snelle stroom.
Kanoverhuur voor alle kampeerders, terugreis per busje geregeld. Tocht van 5 tot 50 km, afhankelijk van seizoen en waterstand. Gebruikelijke lengte van de tocht is 13 km per dagdeel.

1 opmerking:

  1. Wij hebben de afgelopen 2 weken op de Glandasse gestaan, een prachtige omgeving, mooie camping ,onze caravan stond aan de Drome. Alleen jammer dat er vooral ouderen stonden en het erg rustig was.Wij waren er na 20 augustus. Pierre ( eigenaar ) is een erg vriendelijke man die ons goed gematst heeft........klasse!!!! We hadden geen ACSI korting kaart maar die kregen we van hem zodat we toch 13 dagen een behoorlijke korting kregen. Als dat niet klant vriendelijk is dan weet ik het niet meer, jammer voor degene waar het op de één af andere manier ergens iets verkeerd is gegaan want dat verhaal komt niet overeen met onze ervaring. Volgend jaar gaan we zeker weer naar de Glandasse en zijn mooie omgeving en nog betaalbare camping; ook in het hoogseizoen.

    BeantwoordenVerwijderen